Vierdaagse Nijmegen 2017

De 101e Nijmeegse vierdaagse, daar wil je bij zijn! Dit jaar faciliteert Digitaalknooppunt.nl samen met Keizerstad.nl en Promotiontrailer.nl tijdens de intocht opnieuw een superleuke feeststemming in Nijmegen aan de st. Annastraat bij de Esso.  DJ HENK zal de intocht ter plekke voorzien van een feestelijke muziekmix, waarbij de wandelaars de ontberingen van de afgelopen dagen snel vergeten en samen met de inhalers swingend de laatste paar honderd meter afleggen.

Digitaal Knooppunt, wat doen die eigenlijk?

Digitaalknooppunt.nl verzorgt een breed scala aan diensten in de regio op het gebied van IT, Telecommunicatie en Cloudservices. Als het voordelig en betrouwbaar moet en je graag nog met de menselijke maat contact onderhoud als zakelijke klant, dan komt Digitaalknooppunt.nl in beeld.

Meer weten over Digitaal Knooppunt? Kijk dan op www.digitaalknooppunt.nl

Promotiontrailers.nl, als het indruk mag maken.

Professioneel, verzorgt en bovenal opvallend! Dat zijn de kernwoorden die horen bij Jan van Geel/Promotiontrailer.nl. De promotiontrailers van Jan van Geel gaan door heel Europa en worden ingezet door prominente bedrijven en showbizsterren. Een impressie van de activiteiten zie je hieronder:

 

To Top

Keizerstad.nl gebruikt cookies om je zo een optimale bezoekerservaring te kunnen bieden.