Medewerkers Keizerstad.nl

Een ongedwongen bron van inspiratie voorschotelen en evenementen onder je aandacht brengen, dat is de bedoeling van Keizerstad.nl. Het regelmatig samenstellen en publiceren van informatie,  is het werk van een aantal enthousiaste mensen die een bijzondere band hebben met Keizerstad.nl, maar vooral ook met de Nijmegen en directe omgeving.

Marco

marco

Marco Nillesen spreekt voor zich

Een van de stemmen van Keizerstad.nl komt van Marco Nillesen , op de radio met alias Marc van de Ven een oude bekende in Nijmegen en omgeving. Marco is superactief met het landelijk bekend bedrijf Stemmenbank.nl, waarmee hij hofleverancier is van  gesproken producties voor gerenommeerde partijen. Maar stilzitten zit niet in z’n aard, dus springt hij graag in op nieuwe kansen. Zo is het idee geboren voor goedkoopspringkussenshuren.nl, gratis bezorgen in Nijmegen en omgeving en een ruime keuze uit veel verschillende kussens, dat doet even niemand hem na! En dan ook nog regelmatig voorbij komen op Keizerstad.nl, dan spreek je met recht over een duizendpoot. Te bereiken per mail via Marco@Keizerstad.nl

Henk

henk

Henk van de Hul in z’n element

Druk, drukker, drukst. De drie kernwoorden die eigenlijk het beste passen bij Henk van den Hul. Grafisch ontwerper, docent, drukker, carnevalsvierder en dan ook nog de gangmaker van heel veel feestjes, dus ja….dan ben je druk!
Onder de radio alias Paul Vermeer was Henk al vroeg betrokken bij Keizerstad.  Voor het betere werk vanuit de studio,  interviews onderweg, maar ook op het op podium staan, het gaat ‘m van nature goed af! Dus dreigt een feestje in te dutten? Dan gewoon even Henk aan z’n mouw trekken en als dj Henk schudt hij de boel dan wel even op! Dat hij dus ook in dit hoofdstuk van Keizerstad  een stemmige rol heeft op het virtuele podium, juichen we vanuit de redactiezaal zeker toe! Iets aan henk te melden? Gewoon mailen! Henk@keizerstad.nl

Gerry

gerry

Gerry van Campen heeft zo z’n reserves

Niet weg te denken uit het medialandschap in de regio Nijmegen is Gerry van der Velde, de radio alias van Gerry van Campen. Als gepassioneerd TV maker onder andere actief bij onze publieke collega’s van N1. Maar ook als mede-producent van 024onderneemt.nl en als invlieger bij landelijke tv producties, maakt dat hij z’n creatieve ei helemaal kwijt kan in media. Soms maakt ie als invaller met zijn kenmerkende persoonlijkheid ook nog deel uit van het radiodeel van N1. Maar Keizerstad en Gerry gaan natuurlijk ook al ver terug in de historie. Dus zijn we blij dat hij tussendoor tijd en vocale brandstof heeft om ook als een van de stemmen van Keizerstad.nl niet te ontbreken. Via Gerry@keizerstad.nl is hij per mail bereikbaar.

Freek

Freek Mulder

Een jonge versie van Freek Mulder

Onze trots in de branding bij Keizerstad.nl  Deze wandelende muziekencyclopedie loopt al jaren mee en is de ruggengraat van onze succesvolle Keizerstad muziekmachine. Of het nu de muziek uit de jaren 60,70,80 90 is, of als er nieuwe hits gespot moeten worden, zijn gevoel voor lekkere muziek is al vele jaren de basis van Keizerstad. En dat doet ie goed, want Keizerstad.nl is een van de meest succesvolle internetstreams van Nederland!
Freek is echter ook altijd bijzonder goed van stem, dus eigenlijk is ieder jaar wel via onze collega’s te horen tijdens bijvoorbeeld de vierdaagse in Nijmegen met stemmingsvolle reportages. Dus nu we ook via onze eigen Keizerstad radio streams weer meer van ons laten horen is het niet meer dan logisch dat de stem van Freek met grote regelmaat te horen is. Heb je een suggesties voor onze online radio activiteiten, dan is een mailtje naar Freek@keizerstad.nl voldoende om het onder de aandacht te brengen.

Marlies

Marlies

Marlies

Geboren en getogen in Tiel. In 1991 ging ze Communicatiewetenschap studeren en op kamers in Nijmegen. In 1994 was een spotje op het toenmalige Keizerstad de reden dat ze de stoute schoenen aangetrokken heeft en solliciteerde….met succes! Tot eind 1996 actief bij de lokale omroep Keizerstad 97.7 als redactrice en verslaggeefster. Keizerstad was als toonaangevend radiostation zelfs serieus afstudeermateriaal voor haar. Leuke bijkomstigheid is dat ze hier ook haar man heeft leren kennen. Samen met haar twee zoons, Thomas en Jasper, wonen ze met veel plezier in het prachtige Bemmel.  Sinds 1997 is Marlies werkzaam in het toerisme en draagt ze haar steentje bij om de regio zo goed mogelijk te promoten en op de (inter)nationale kaart te zetten.  Naast prachtige natuur, uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden worden er in Nijmegen en omgeving het hele jaar door een groot aantal leuke evenementen georganiseerd, voor jong en oud, groot en klein. Vanuit Keizerstad zijn we dan ook heel blij dat ze met haar achtergrond iedere week de leukste uittips zal voorschotelen! En heb je zelf een leuke tip die je graag wil delen met een groot publiek? Mail dan Marlies@keizerstad.nl

Bart

bart

Bart Kouwenberg

Bart Kouwenberg is een geboren en getogen Nijmegenaar. Opgegroeid in Hatert onder de rook van de bakkerij van zijn vader en ooms en op het voetbalgras van Sportpark Grootstal. Na zijn middelbare school en HBO opleiding heeft Bart zijn studie op de Universiteit in Maastricht vervroegd moeten beëindigen en vertrok hij naar Curacao om daar in de horeca te gaan werken. Teruggekomen in Nederland belandde hij in de Nijmeegse horecawereld alwaar hij een aantal jaren later de kans kreeg om samen met een compagnon de Drie Gezusters, Groote Griet en Skihut te gaan pachten, om daar later op nog horeca ervaring op de Grote Markt als mede-eigenaar van Cafe Camelot en Grand Cafe Moenen aan toe te voegen. In 2010  verkocht hij zijn bedrijven. Na het volgen van studies; Traditionele Chinese Geneeskunde, Chinese bewegingsleer en studie intuïtieve ontwikkeling is ook het volgen de lerarenopleiding voor zenmeditatie met succes afgerond. Onlangs is Bart Kouwenberg een coachingbedrijf gestart, Walk2Talk, waaraan we in de toekomstige editie van Keizerstad.nl magazine nog veel aandacht gaan besteden. De kern is wandelend in de natuur vraagstukken van mensen van eenlopende aard onder de loep nemen. Want, “of het nu zakelijk is of privé, alle vragen draaien altijd om het maken van keuzes, stappen durven zetten, of juist stil durven staan”. Bart’s passie ligt bij reizen, schrijven, sporten, fotograferen en voetbalclub NEC natuurlijk! Met al z’n veelzijdigheid zijn we trots dat we met regelmaat een inspirerende bijdrage gaan terugvinden in het Keizerstad.nl Magazine. Iets delen met Bart? Mail dan naar Bart@keizerstad.nl

Jesper

Jesper Stoffelen

Jesper Stoffelen

Jesper Stoffelen is een mediadier in hart en nieren. Een succesvol afgeronde studie met media achtergrond en werkzaam als eindredacteur voor een van de meest succesvolle publieke regio zenders in het oosten van Nederland, te weten REGIO8.  Gelukkig woont Jesper om de hoek in Elst en heeft een speciale band met Keizerstad, Nijmegen en omgeving. Met een bak ervaring opgedaan bij onder andere Keizerstad FM, Omroep WNL en BNN-VARA heeft ie al heel wat mediakilometers op z’n naam staan. In het huidige keizerstad.nl is de informatie die je dagelijks via onze webstreams te horen krijgt mede ontsproten aan zijn brein. Door zijn positief kritische kijk op informatievoorziening en ervaring zorgt hij ervoor dat informatie op keizerstad.nl niet alleen lekker wegleest, maar het via de online webstreams ook gewoon prettig klinkt. Wil je Jesper bereiken? Een mail naar jesper@keizerstad.nl is dan voldoende.

To Top

Keizerstad.nl gebruikt cookies om je zo een optimale bezoekerservaring te kunnen bieden.