Persbericht tbv. relaties & media 23 mei 2016

Keizerstad.nl introduceert groots evenementenplatform

Elst – De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe invulling voor Keizerstad.nl, van oorsprong de website van de regionale radiozender Keizerstad FM. Het nieuwe Keizerstad.nl biedt een overzicht van evenementen in de regio Arnhem-Nijmegen in de vorm van een prettig leesbaar online magazine. Ook worden er leuke tips gegeven, waarin trekpleisters in de regio in de spotlights worden gezet. Voor markante evenementen en evenementlocaties is extra aandacht gereserveerd, zodat deze activiteiten eenvoudig direct vindbaar zijn. Met podcastinterviews wordt ook de combinatie tussen lezen en luisteren gepromoot. Dit nieuwe platform is gericht op de mobiele gebruiker, maar ook via de laptop en pc te raadplegen.

Samenwerking
Keizerstad.nl is voor de exploitatie van deze nieuwe vorm een samenwerking aangegaan met het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN). Hierdoor is er aandacht voor een breed palet aan regionale evenementen en is informatie gericht op toerisme ook volop te vinden in de nieuwe vormgeving.

Keizerstad Hits
Met een verleden als succesvol radiostation heeft Keizerstad FM in 2011 de keuze gemaakt om de focus te verleggen naar het online aanbieden van entertainende muziekstreams. Zo brengt Keizerstad.nl een radio-stream met volop aandacht voor het verleden via Keizerstad 80s. Maar nu ook een muziekstream in een vernieuwende vorm, waarin regionale evenementen een prominente rol spelen. Hiervoor is de succesvolle muziekstream Keizerstad Hits verrijkt met audiovormgeving, waarin aandacht is voor evenementen en recreatie in de regio Arnhem Nijmegen. Voor meer diepgang en achtergronden wordt verwezen naar de (mobiele) website, zodat via Keizerstad Hits de actuele muziekmix de boventoon blijft voeren.

Promotie op Keizerstad.nl?
Vanzelfsprekend biedt dit nieuwe initiatief van Keizerstad.nl mogelijkheden tot promotie van initiatieven en evenementen in de regio Arnhem-Nijmegen. Om de kwaliteit te waarborgen is er voor gekozen om hiervoor de redactie in eigen beheer te organiseren. Voor meer informatie over de promotievormen of het aanmelden van een activiteit of evenement kan contact opgenomen worden met redactie@keizerstad.nl.

Ieder z’n eigen Keizerstad.nl?
De ontwikkelingen staan natuurlijk niet stil, dus wordt er goed gekeken op welk moment Keizerstad.nl aanvullende diensten kan bieden, waarbij interactie en individuele beleving de uitgangspunten zijn voor verdere ontwikkeling. Het op basis van persoonlijke voorkeuren bieden van evenementeninformatie en muziek is het uiteindelijke doel. Immers is er niks mooiers dan bezoekers van de site zelf de voorkeuren te laten vertalen naar persoonlijke informatie en ook een eigen muziekstation voor die dag te laten vormgeven, waarbij deze natuurlijk ook via sociale media de vriendenkring kan benaderen om vooral mee te luisteren. Kortom nog genoeg te ontwikkelen om Keizerstad.nl op de kaart te houden.

Evenementen, inspiratie en meer… www.keizerstad.nl

============

Niet voor publicatie:

Voor meer informatie naar aanleiding van bovenstaande berichtgeving kunt u contact opnemen met:

KEIZERSTAD.NL
Wilco van Kasteren
wilco@keizerstad.nl
Mobiel: 06-81291515
==
Edisonweg 36
6662 NW Elst
Telefoon 0481-378 378

To Top

Keizerstad.nl gebruikt cookies om je zo een optimale bezoekerservaring te kunnen bieden.