Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lentemarkt

22 april 2017

Bijzondere voorjaarsbloeiende planten staan op 22 april bij Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’ te Wolfheze in de schijnwerpers. Er is inmiddels een grote collectie opgebouwd van deze sterke planten, die vaak prima in de schaduw kunnen groeien.
April is ook een goede maand om zomerbollen te planten. Er is veel keus uit dahlia’s, monbretia’s, kuifananas, begonia’s en kleinbloemige gladiolen.
Voor de markt zijn collega-kwekers uitgenodigd met o.a. (historische) bollen en knollen, heemplanten en tuincyclamen, bessenstruiken en aardbeiplanten, biologische zaden van groenten en bloemen, alsmede een tuinontwerper.
Agrarische bedrijven uit de IJsselvallei van Vereniging ‘Toer de Boer op’ komen met ambachtelijk bereide lekkernijen.
In de schuur kunt u uitgebreid rondneuzen tussen de groente- en bloemenzaden, tuingereedschap van Sneeboer, bleekpotten uit Friesland en vorstbestendige potten uit Duitsland. Ook de brocante hoek is opnieuw ingericht met aantrekkelijke aanwinsten uit binnen- en buitenland.
In de mooi aangelegde sier- en moestuin kunt u niet alleen genieten van de vele vroeg bloeiende heesters en vaste planten, maar ook van honderden bloeiende tulpen, hyacinten en narcissen.

Gegevens

Datum:
22 april 2017

Locatie

Boshoeve 3 WOLFHEZE
Boshoeve 3
WOLFHEZE, 6874 NB Nederland
To Top

Keizerstad.nl gebruikt cookies om je zo een optimale bezoekerservaring te kunnen bieden.