Laden Evenementen

« All Evenementen

Business Netwerk Betuwe: “Van burn-out naar ijskoud ondernemen”

16 maart- 09:00 tot 11:00

Business-netwerk-betuwe

Op donderdag 16 maart a.s. zijn we te gast bij premium partner Christian Maldonado van de Hegeman Groep. Hegeman is dé Volkswagen, Skoda en Audi dealer in de regio Nijmegen. Hegeman staat voor een groep professionele bedrijven, die elk vanuit hun eigen specialisme autorijden tot een plezier willen maken. Voor alle mobiliteitsbehoeften kunnen klanten bij Hegeman terecht. De grote showroom aan de Nieuwe Dukenburgseweg is een bijzonder mooie locatie om met elkaar te netwerken. Na een gastvrije en stijlvolle ontvangst onder leiding van Business Netwerk Betuwe staat er voor onze netwerkers deze ochtend een indrukwekkende gastpresentatie van Wilfried Giesen van Dutch Automotive Events B.V. op het programma. Het beeld en geluid op deze ochtend wordt mogelijk gemaakt door premium partner BPRvisie Audioviseel B.V.

Gastspreker: Wilfried Giesen

Gastspreker en ondernemer Wilfried Giesen vertelt in zijn presentatie “Van burn-out naar ijskoud ondernemen” over hoe hij als ondernemer in 2009 burn-out is geraakt en hierdoor zijn vorige onderneming is verloren. Als onderdeel van het herstel reisde Wilfried in 2010 af naar het hoge winterse Lapland, alwaar hij sinds 2011 een nieuwe en succesvolle bedrijfsactiviteit uitoefent.

AGENDA Donderdag 16 maart 2017

  • 09.00 uur: 
  • Ontvangst met koffie/thee en traktatie
  • Vrij netwerken
  • 09.30 uur:
  • Welkomstwoord en ontvangst door gastheer Christian Maldonado van de Hegeman Groep
  • 09.35 uur:
  • Gastpresentatie “Van burn-out naar ijskoud ondernemen” verzorgd door Wilfried Giesen
  • 10.00 uur:
  • Vrij netwerken

Je bent dus op 16 maart 2017 van harte welkom om van 09.00 tot 11.00 uur te komen netwerken bij:

Hegeman Nijmegen

Nieuwe Dukenburgseweg 13

6534 AD Nijmegen

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe

José Peters (Mens & Relatie)

Aanmelden kan via onze website en stellen wij zeer op prijs:

Kijk voor meer informatie over Business Netwerk Betuwe:

http://businessnetwerkbetuwe.nl/

Impressie van de vorige bijeenkomsten:

Algemene informatie Business Netwerk Betuwe

Business Netwerk Betuwe is hét business netwerk waar succesvolle ondernemers elkaar treffen in een open en ongedwongen setting. Iedere 3e donderdag van de maand van 09.00 – 11.00 uur is er een bijeenkomst, waarbij er naast het netwerken ook tijd is voor een inspirerende en interessante gastpresentatie. Voor ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen en vér daarbuiten, is er volop gelegenheid om bij te praten over alles wat je als ondernemer en/of ondernemende werknemer bezig houdt.

Achtergronden Business Netwerk Betuwe

Business Netwerk Betuwe is een initiatief van José Peters. Door haar werk voor o.a. Mens & Relatie, een relatiebemiddelingsbureau met een zeer persoonlijke aanpak, heeft ze enorm succesvol ervaring opgedaan in het verbinden van mensen. Vanuit deze inzichten heeft zij zich sterk gemaakt om ook het verbinden van mensen vanuit een zakelijk perspectief vorm te geven. In een gemoedelijke setting organiseert zij inmiddels alweer sinds september 2014 netwerkbijeenkomsten voor succesvolle ondernemers. Het Business Netwerk Betuwe Team voor 2017 bestaat uit: organisator/oprichter José Peters, hoofdsponsor Bart Creemers (Works, Smart Staffing Solutions), mediasponsoren Sander Koopsen (Prode, webdesign & online marketing) James Timmermans (merk & media boost) Wim Vorenkamp (Ro-Wi, printing & design) en adviseur/ambassadeur Frank Janssen. Frank is al vanaf het eerste uur betrokken, enthousiast en tevens een persoonlijk aanspreekpunt, een verbinder die de passie uitdraagt en iemand die zich graag inzet voor dit unieke netwerk.

Partners en leden Business Netwerk Betuwe

Door de hele specifieke persoonlijke aanpak en de steeds weer groeiende lijst van ondernemers, die deel uit maken van dit succesvolle initiatief, is er inmiddels een krachtig netwerk neergezet. De grote diversiteit van zakelijke activiteiten welke zijn vertegenwoordigd, maakt het een inspirerend zakelijk netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen inmiddels op grote waardering kan rekenen. Ook partner of lid worden? Er zijn verschillende mogelijkheden, raadpleeg voor meer informatie deze link. Wil je weten in wat voor een goed gezelschap je jezelf bevindt als je besluit partner of lid te worden? Raadpleeg dan het overzicht met de aangesloten partners en de ledenlijst.
Kortom, wil je inspiratie opdoen, kennis delen en succesvol met collega-ondernemers vooruit kijken, dan is deelname aan een netwerkbijeenkomst van Business Netwerk Betuwe van harte aan te bevelen.

Contactinformatie:
Business Netwerk Betuwe
José Peters
E: jose@businessnetwerkbetuwe.nl
T: 06 – 41 12 30 60

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
09:00 tot 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
http://www.businessnetwerkbetuwe.nl/

Locatie

Hegeman Groep
Nieuwe Dukenburgseweg 13 6534 AD
Nijmegen, Gelderland 6534 AD Nederland
+ Google Maps
To Top

Keizerstad.nl gebruikt cookies om je zo een optimale bezoekerservaring te kunnen bieden.