Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Business Netwerk Betuwe: “De Ondernemer die durft te dromen”

16 februari- 09:00 tot 11:00

ondernemer en z'n passie

Op donderdag 16 februari a.s. zijn we te gast bij premium partner Anita Friebel van WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Het WerkBedrijf brengt ondernemers en werkzoekenden in en rond Nijmegen bij elkaar. Je verrijkt elkaar via het WerkBedrijf. Dat is de verbindende factor. Het mooie bedrijfsrestaurant op de locatie aan de Nieuwe Dukenburgseweg is een ideale plek om in een informele sfeer met elkaar te netwerken. Na de gastvrije ontvangst staat er voor onze netwerkers deze ochtend een inspirerende gastpresentatie van de jonge enthousiaste ondernemer, onze mediasponsor James Timmermans, op het programma!

Dromen, durven, doen!

Na zijn eerste serieuze bijbaan bij de dsb bank, besloot James Timmermans op zijn 23e verjaardag dat het de hoogste tijd was om tijdens zijn studie rechten een eigen onderneming te starten. Maar wat begin je dan eigenlijk voor een onderneming? Het werd uiteindelijk een incassobureau. Was het allemaal zo rooskleurig als hij vooraf had bedacht? Ondernemerschap is een keuze, maar zeker niet altijd een makkelijke keuze. Op dit moment onderneemt James vanuit MSSG (message) actief op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie met merk & media boost en daarnaast biedt hij met JamesConnects en JC People interactieve video-oplossingen. Tijdens zijn presentatie neemt hij ons mee in zijn ondernemersavonturen van de afgelopen 7 jaren. Goedlachs, met de blik op oneindig en vol enthousiasme, vertelt hij over zijn uitdagingen om de wereld te veroveren.

AGENDA

Donderdag 16 februari 2017

  • 09.00 uur Ontvangst met koffie/thee en traktatie Vrij netwerken
  • 09.30 uur Welkomstwoord en ontvangst door gastvrouw Anita Friebel van WerkBedrijf Rijk van Nijmegen
  • 09.35 uur Gastpresentatie “De Ondernemer die durft te dromen” verzorgd door James Timmermans
  • 10.00 uur Vrij netwerken

Je bent dus op 16 februari 2017 van harte welkom om van 09.00 tot 11.00 uur te komen netwerken!

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

Nieuwe Dukenburgseweg 21A

6534 AD Nijmegen

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe

José Peters (Mens & Relatie)

Aanmelden kan via onze website en stellen wij zeer op prijs:

Kijk voor meer informatie over Business Netwerk Betuwe:

http://businessnetwerkbetuwe.nl/

Impressie van de vorige bijeenkomsten:

Algemene informatie Business Netwerk Betuwe

Business Netwerk Betuwe is hét business netwerk waar succesvolle ondernemers elkaar treffen in een open en ongedwongen setting. Iedere 3e donderdag van de maand van 09.00 – 11.00 uur is er een bijeenkomst, waarbij er naast het netwerken ook tijd is voor een inspirerende en interessante gastpresentatie. Voor ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen en vér daarbuiten, is er volop gelegenheid om bij te praten over alles wat je als ondernemer en/of ondernemende werknemer bezig houdt.

Achtergronden Business Netwerk Betuwe

Business Netwerk Betuwe is een initiatief van José Peters. Door haar werk voor o.a. Mens & Relatie, een relatiebemiddelingsbureau met een zeer persoonlijke aanpak, heeft ze enorm succesvol ervaring opgedaan in het verbinden van mensen. Vanuit deze inzichten heeft zij zich sterk gemaakt om ook het verbinden van mensen vanuit een zakelijk perspectief vorm te geven. In een gemoedelijke setting organiseert zij inmiddels alweer sinds september 2014 netwerkbijeenkomsten voor succesvolle ondernemers. Het Business Netwerk Betuwe Team voor 2017 bestaat uit: organisator/oprichter José Peters, hoofdsponsor Bart Creemers (Works, Smart Staffing Solutions), mediasponsoren Sander Koopsen (Prode, webdesign & online marketing) James Timmermans (merk & media boost) Wim Vorenkamp (Ro-Wi, printing & design) en adviseur/ambassadeur Frank Janssen. Frank is al vanaf het eerste uur betrokken, enthousiast en tevens een persoonlijk aanspreekpunt, een verbinder die de passie uitdraagt en iemand die zich graag inzet voor dit unieke netwerk.

Partners en leden Business Netwerk Betuwe

Door de hele specifieke persoonlijke aanpak en de steeds weer groeiende lijst van ondernemers, die deel uit maken van dit succesvolle initiatief, is er inmiddels een krachtig netwerk neergezet. De grote diversiteit van zakelijke activiteiten welke zijn vertegenwoordigd, maakt het een inspirerend zakelijk netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen inmiddels op grote waardering kan rekenen. Ook partner of lid worden? Er zijn verschillende mogelijkheden, raadpleeg voor meer informatie deze link. Wil je weten in wat voor een goed gezelschap je jezelf bevindt als je besluit partner of lid te worden? Raadpleeg dan het overzicht met de aangesloten partners en de ledenlijst.
Kortom, wil je inspiratie opdoen, kennis delen en succesvol met collega-ondernemers vooruit kijken, dan is deelname aan een netwerkbijeenkomst van Business Netwerk Betuwe van harte aan te bevelen.

Contactinformatie:
Business Netwerk Betuwe
José Peters
E: jose@businessnetwerkbetuwe.nl
T: 06 – 41 12 30 60

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
09:00 tot 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
http://www.businessnetwerkbetuwe.nl/

Locatie

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 21A
NIJMEGEN, 6534 AD Nederland
+ Google Maps
To Top

Keizerstad.nl gebruikt cookies om je zo een optimale bezoekerservaring te kunnen bieden.