Laden Evenementen

« All Evenementen

Business Netwerk Betuwe: “Cybercrime: ben jij als ondernemer hier tegen beschermd?”

20 april- 09:00 tot 11:00

Cybercrime-Business Netwerk Betuwe

Op donderdag 20 april a.s. ontvangt gastheer Chris Perk van Combine-ICT de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in het sfeervolle Restaurant ODE (Ontmoeten – Drinken – Eten) van Johan Verheijen te Elst. Een leuke samenwerking tussen twee ondernemers uit Elst en allebei premium partner van het netwerk.

Restaurant ODE & Combine ICT in Elst

Bij ODE kunt u gezellig lunchen, dineren & vergaderen met vrienden, familie of zakenrelaties. Combine-ICT is een bedrijf dat totaaloplossingen levert op het gebied van ICT, voor kleine en middelgrote bedrijven en organisaties. Op uitnodiging van Chris Perk zal de gastspreker ons deze ochtend in zijn presentatie meenemen in de wereld van cybercriminaliteit. Waar cybercriminaliteit vooral een probleem lijkt te zijn van multinationals en de overheid, zijn vooral het MKB en de ondernemer er het slachtoffer van. Versleutelde bestanden of datalekken kunnen ervoor zorgen dat de continuïteit van een onderneming gevaar loopt. Als de administratie versleuteld is, valt er tenslotte ook weinig te factureren. En wat dan?

Henri Beek is werkzaam bij het digitaal forensisch onderzoeksbureau Digital Investigation te Hilversum. Naast onderzoeken op het gebied van fraude & (cyber)criminaliteit, biedt Digital Investigation ook preventieve maatregelen tegen cybercriminaliteit voor onder andere het MKB en multinationals. Henri is werkzaam als consultant/trainer en geeft onder andere opleidingen bij banken, verzekeraars en de politie-academie. Hij neemt ons in zijn presentatie mee in de wereld van cybercriminaliteit: waar zijn cybercriminelen op uit en hoe krijgen ze waar ze naar op zoek zijn?

Presentatie Cybercrime

Tijdens de presentatie krijgen we zowel praktische doe-het-zelf oplossingen, als meer geavanceerde oplossingen te horen. Hierdoor krijgen we een beter beeld welke risico’s we mogelijk lopen en hoe we ons kunnen wapenen tegen deze vorm van criminaliteit.

AGENDA

  • Donderdag 20 april 2017
  • 09.00 uur Ontvangst met koffie/thee en traktatie
  • Vrij netwerken
  • 09.30 uur Welkomstwoord en ontvangst door gastheer Chris Perk van Combine-ICT en Johan Verheijen van Restaurant ODE
  • 09.35 uur Gastpresentatie: Cybercrime: ben jij als ondernemer hier tegen beschermd? verzorgd door Henri Beek van Digital Investigation
  • 10.00 uur
  • Vrij netwerken

Je bent dus op 20 april 2017 van harte welkom om van 09.00 tot 11.00 uur te komen netwerken bij:

Restaurant ODE

Dorpsstraat 23

6661 EE ELST

Organisatie:

Business Netwerk Betuwe

José Peters (Mens & Relatie)

Aanmelden kan via onze website en stellen wij zeer op prijs.

Kijk voor meer informatie over Business Netwerk Betuwe:

http://businessnetwerkbetuwe.nl/

Impressie van de vorige bijeenkomsten:

Algemene informatie Business Netwerk Betuwe

Business Netwerk Betuwe is hét business netwerk waar succesvolle ondernemers elkaar treffen in een open en ongedwongen setting. Iedere 3e donderdag van de maand van 09.00 – 11.00 uur is er een bijeenkomst, waarbij er naast het netwerken ook tijd is voor een inspirerende en interessante gastpresentatie. Voor ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen en vér daarbuiten, is er volop gelegenheid om bij te praten over alles wat je als ondernemer en/of ondernemende werknemer bezig houdt.

Achtergronden Business Netwerk Betuwe

Business Netwerk Betuwe is een initiatief van José Peters. Door haar werk voor o.a. Mens & Relatie, een relatiebemiddelingsbureau met een zeer persoonlijke aanpak, heeft ze enorm succesvol ervaring opgedaan in het verbinden van mensen. Vanuit deze inzichten heeft zij zich sterk gemaakt om ook het verbinden van mensen vanuit een zakelijk perspectief vorm te geven. In een gemoedelijke setting organiseert zij inmiddels alweer sinds september 2014 netwerkbijeenkomsten voor succesvolle ondernemers. Het Business Netwerk Betuwe Team voor 2017 bestaat uit: organisator/oprichter José Peters, hoofdsponsor Bart Creemers (Works, Smart Staffing Solutions), mediasponsoren Sander Koopsen (Prode, webdesign & online marketing) James Timmermans (merk & media boost) Wim Vorenkamp (Ro-Wi, printing & design) en adviseur/ambassadeur Frank Janssen. Frank is al vanaf het eerste uur betrokken, enthousiast en tevens een persoonlijk aanspreekpunt, een verbinder die de passie uitdraagt en iemand die zich graag inzet voor dit unieke netwerk.

Partners en leden Business Netwerk Betuwe

Door de hele specifieke persoonlijke aanpak en de steeds weer groeiende lijst van ondernemers, die deel uit maken van dit succesvolle initiatief, is er inmiddels een krachtig netwerk neergezet. De grote diversiteit van zakelijke activiteiten welke zijn vertegenwoordigd, maakt het een inspirerend zakelijk netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen inmiddels op grote waardering kan rekenen. Ook partner of lid worden? Er zijn verschillende mogelijkheden, raadpleeg voor meer informatie deze link. Wil je weten in wat voor een goed gezelschap je jezelf bevindt als je besluit partner of lid te worden? Raadpleeg dan het overzicht met de aangesloten partners en de ledenlijst.
Kortom, wil je inspiratie opdoen, kennis delen en succesvol met collega-ondernemers vooruit kijken, dan is deelname aan een netwerkbijeenkomst van Business Netwerk Betuwe van harte aan te bevelen.

Contactinformatie:
Business Netwerk Betuwe
José Peters
E: jose@businessnetwerkbetuwe.nl
T: 06 – 41 12 30 60

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
09:00 tot 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
http://www.businessnetwerkbetuwe.nl/

Locatie

Restaurant ODE Elst
Dorpsstraat 23
Elst, Gelderland 6661 EE Nederland
+ Google Maps
To Top

Keizerstad.nl gebruikt cookies om je zo een optimale bezoekerservaring te kunnen bieden.