Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Business Netwerk Betuwe: “Vive la France!”

15 juni 2017- 09:00 tot 11:00

Op donderdag 15 juni a.s. is Business Netwerk Betuwe wederom te gast bij Hotel Mercure Nijmegen Centre. Na 6 maanden bouwen ontvangt gastheer Francis Kam (general manager) vol trots de netwerkers in zijn mooie hotel met prachtige nieuwe kamers en badkamers. Hij zal ons laten proeven van de enorme gastvrijheid van zijn hotel en doet dat geheel in stijl van het thema van deze ochtend “Vive la France!”.

Na de koffie/thee en croissant zullen we collectief met een lekker glaasje wijn toosten op de vakantie die voor de deur staat én op Mercure: een vriendelijk, comfortabel, mooi en nieuw hotel waar je je thuis voelt, met personeel dat gepassioneerd en attent is en altijd voor je klaar staat!

Vive la France!

Denk je aan vakantie dan denk je onder andere aan Frankrijk. Heerlijk op vakantie naar de Mediterrane, naar de Dordogne, de Loire of Parijs. Kuierend langs de boulevards en in de straten van Montmartre kom je de portretartiesten tegen.

Tekenaars die een mooi portret van je maken. Of een karikatuur. Een vrolijke weergave van je gezicht. Een portret met een knipoog.

Karikaturist….vreemd beroep.. De gastspreker van de laatste bijeenkomst vóór de zomer is Jan Ibelings, een professionele karikaturist met meer dan 30 jaar ervaring. Onder de naam Karikaturist IBIS maakt hij vrolijke karikaturen tijdens evenementen, beurzen en feesten.

In zijn lezing zal Jan Ibelings over zijn vak vertellen. Teruggaan hoe het allemaal begon en hoe hij als ondernemer zijn weg gegaan is. Maar ook hoe belangrijk netwerken zijn voor zijn werk. Natuurlijk zal hij ook zijn kunnen demonstreren en gaan er een aantal van ons met een “echte IBIS Vive la France!” naar huis.

Website:

www.karikaturist.nl

AGENDA Donderdag 15 juni 2017

  • 09.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en croissant & Vrij netwerken
  • 09.30 uur: Welkomstwoord en ontvangst door gastheer Francis Kam (general manager) Mercure Hotel Nijmegen Centre
  • 09.35 uur: Gastpresentatie verzorgd door karikaturist Jan Ibelings
  • 10.00 uur: Vrij netwerken

Je bent dus op 15 juni 2017 van harte welkom om van 09.00 tot 11.00 uur te komen netwerken!

Mercure Hotel Nijmegen Centre

Stationsplein 29

6511 AB NIJMEGEN

Tot dan!

Organisatie:

Business Netwerk Betuwe

José Peters (Mens & Relatie)

Aanmelden kan via onze website en stellen wij zeer op prijs.

Kijk voor meer informatie over Business Netwerk Betuwe:

http://businessnetwerkbetuwe.nl/

Impressie van de vorige bijeenkomsten:

Algemene informatie Business Netwerk Betuwe

Business Netwerk Betuwe is hét business netwerk waar succesvolle ondernemers elkaar treffen in een open en ongedwongen setting. Iedere 3e donderdag van de maand van 09.00 – 11.00 uur is er een bijeenkomst, waarbij er naast het netwerken ook tijd is voor een inspirerende en interessante gastpresentatie. Voor ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen en vér daarbuiten, is er volop gelegenheid om bij te praten over alles wat je als ondernemer en/of ondernemende werknemer bezig houdt.

Achtergronden Business Netwerk Betuwe

Business Netwerk Betuwe is een initiatief van José Peters. Door haar werk voor o.a. Mens & Relatie, een relatiebemiddelingsbureau met een zeer persoonlijke aanpak, heeft ze enorm succesvol ervaring opgedaan in het verbinden van mensen. Vanuit deze inzichten heeft zij zich sterk gemaakt om ook het verbinden van mensen vanuit een zakelijk perspectief vorm te geven. In een gemoedelijke setting organiseert zij inmiddels alweer sinds september 2014 netwerkbijeenkomsten voor succesvolle ondernemers. Het Business Netwerk Betuwe Team voor 2017 bestaat uit: organisator/oprichter José Peters, hoofdsponsor Bart Creemers (Works, Smart Staffing Solutions), mediasponsoren Sander Koopsen (Prode, webdesign & online marketing) James Timmermans (merk & media boost) Wim Vorenkamp (Ro-Wi, printing & design) en adviseur/ambassadeur Frank Janssen. Frank is al vanaf het eerste uur betrokken, enthousiast en tevens een persoonlijk aanspreekpunt, een verbinder die de passie uitdraagt en iemand die zich graag inzet voor dit unieke netwerk.

Partners en leden Business Netwerk Betuwe

Door de hele specifieke persoonlijke aanpak en de steeds weer groeiende lijst van ondernemers, die deel uit maken van dit succesvolle initiatief, is er inmiddels een krachtig netwerk neergezet. De grote diversiteit van zakelijke activiteiten welke zijn vertegenwoordigd, maakt het een inspirerend zakelijk netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen inmiddels op grote waardering kan rekenen. Ook partner of lid worden? Er zijn verschillende mogelijkheden, raadpleeg voor meer informatie deze link. Wil je weten in wat voor een goed gezelschap je jezelf bevindt als je besluit partner of lid te worden? Raadpleeg dan het overzicht met de aangesloten partners en de ledenlijst.
Kortom, wil je inspiratie opdoen, kennis delen en succesvol met collega-ondernemers vooruit kijken, dan is deelname aan een netwerkbijeenkomst van Business Netwerk Betuwe van harte aan te bevelen.

Contactinformatie:
Business Netwerk Betuwe
José Peters
E: jose@businessnetwerkbetuwe.nl
T: 06 – 41 12 30 60

Gegevens

Datum:
15 juni 2017
Tijd:
09:00 tot 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Website:
http://www.businessnetwerkbetuwe.nl/

Locatie

Mercure Hotel Nijmegen Centre
Stationsplein 29
Nijmegen, 6512 AB Nederland
+ Google Maps
To Top

Keizerstad.nl gebruikt cookies om je zo een optimale bezoekerservaring te kunnen bieden.