Evenement promoten?

Een concert, open dag, feest of evenement promoten in Nijmegen en omgeving? Keizerstad.nl heeft het podium! Van uitgebreide online promotie tot radiocommercial, van redactioneel artikel tot compleet podcast interview. Voor een succesvolle crossmedia ondersteuning in het succes van uw activiteit heeft Keizerstad.nl de mogelijkheden! Meer weten, vul vrijblijvend onderstaande contactformulier in en we nemen contact op! Nijmegen heeft Keizerstad.nl! Klik hier voor Inspiratie, Evenementen en meer…..

Evenementen in Nijmegen?

Welkom in Nijmegen

Redactioneel promoten

Via Keizerstad.nl publiceren we graag een artikel over uw evenement en/of onderneming. Dit artikel wordt samengesteld vanuit een achtergrond, waarbij ook het maximale uit organische zoekresultaten wordt gehaald. Zodat deze publicatie ook op lange termijn rendement oplevert op in de zoekresultaten. In onze Keizerstad.nl werkwijze wordt met u contact opgenomen voor de inhoud, die u graag wilt terugzien in het artikel. Vervolgens wordt hieromheen een redactioneel artikel vormgegeven, welke wij eerst ter goedkeuring aan u voorleggen. Na aanpassing van de laatste details naar uw wens wordt het artikel geplaatst.

Online adverteren/promoten

Binnen het Keizerstad.nl platform zijn enkele bannerlocaties beschikbaar om uw evenement/onderneming extra aandacht te geven. Er is nog al veel te doen over deze vorm van marketing in de media, dus werken vanuit de ervaring met rustige uitingen ,waarin uw huisstijl en boodschap zonder bewegende elementen wordt getoond. Daarmee koppelt u een positief gevoel aan de aanwezigheid van uw uiting op Keizerstad.nl en draagt het bij tot een succes van de campagne.

Promotiespot

Uw evenement/promotie herhaaldelijk als prettig tussendoortje presenteren aan de luisteraars? Maak gebruik van onze “Keizerstad.nl audiopromotie”. Met deze manier van voicepromotie wordt uw boodschap, in de weken voor het evenement ingebed als een informatieve snack in onze unieke muziekmix onder liefhebbers van de KEIZERSTAD HITS muziek stream. Zo bereiken we uw publiek met de juiste toon.

Podcast interview

Kort en bondig, maar net even wat meer aandacht? Een Keizerstad radio interview is dan een mooie trigger om bij uw evenement net even wat meer gevoel los te maken. In de werkwijze kunt u per mail aangeven welke punten u graag in het interview zou willen uitlichten. Vervolgens maken we een bel afspraak waarin de Keizerstad medewerker e.e.a. nog even kort met uw doorneemt, alvorens het interview te starten. Dit interview wordt dan bij het redactionele artikel als podcast vermeld en zo kan men lezen en luisteren via Keizerstad.nl

Radiocommercial

Radio Keizerstad voor Nijmegen, dat is door de historie nog steeds een basis voor succesvol midden in de muziek, je doelgroep bereiken. Vooral voor de langere termijn een mooie manier om uw activiteit en/of onderneming te promoten. Het inzetten van een effectieve promotiecommercial is van alle tijden en draagt bij aan een positief imago. Met de ervaring die we bij KEIZERSTAD.NL hebben op het gebied van audiovormgeving van professionele commercials, kunnen wij uw doelstellingen goed vertalen naar een slagvaardige radiocampagne. Zo creëren we gezamenlijk met u een campagneresultaat waar zowel u als adverteerder, maar ook de luisteraars zich goed zullen voelen.

Adverteren op Keizerstad.nl?

Kay Tassenaar | Mediadeal.nu
Email: Kay@Mediadeal.nu
Telefoon: 024-6637430

Promotie commerciële evenementen 

Wilco van Kasteren
Email: wilco@keizerstad.nl
Telefoon: 06-81291515

Promotie algemene-, maatschappelijke- en verenigingsevenementen

Maarten Daam
Email: maarten@keizerstad.nl
Telefoon:0481-378378

Bezoekadres:

Edisonweg 36
6662 NW Elst
0481-378 378

To Top

Keizerstad.nl gebruikt cookies om je zo een optimale bezoekerservaring te kunnen bieden.